Carroll House / LOT-EK

first_img “COPY” CopyAbout this officeLOT-EKOfficeFollowProductsWoodSteel#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesBrooklynUnited StatesPublished on October 12, 2017Cite: “Carroll House / LOT-EK” 12 Oct 2017. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogWoodTechnowoodPergola SystemsWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialCommunications2NIntercom – 2N® IP BaseSkylightsLAMILUXGlass Skylight FE Pyramid/HippedConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMWood Boards / HPL PanelsBruagWall Cladding – MDF Perforated PanelsStonesMikado QuartzQuartz Slab – ClassiqueFloorsFranken-SchotterFlooring Panels – Dietfurt LimestoneWindowspanoramah!®ah! CornerFittingsSaliceStorage Accessories – Excessories, Pull- outArmchairs / Couches / Futons / PoufsEmuSeating System – TamiMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?拨地而起,让集装箱住宅冲破大地 Carroll House / LOT-EK是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Houses Carroll House / LOT-EK Area:  5000 ft² Year Completion year of this architecture project Architects: LOT-EK Area Area of this architecture project “COPY” Carroll House / LOT-EKSave this projectSaveCarroll House / LOT-EK Year:  Commission:Kim and Joe CarrollMep / Sustainability:DagherDesign:Ada Tolla, Giuseppe Lignano, Virginie StolzMEP:DagherSustainability:DagherCity:BrooklynCountry:United StatesMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Danny BrightRecommended ProductsWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusWindowsSky-FrameRetractable Insect Screen – Sky-Frame FlyEnclosures / Double Skin FacadesAlucoilStructural Honeycomb Panels – LarcoreEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAText description provided by the architects. Carroll House is a single-family residence located in a typical 25×100-feet Brooklyn corner lot. 21 shipping containers are stacked and cut diagonally along top and bottom, generating a monolithic and private volume within the urban fabric.Save this picture!© Danny BrightSave this picture!© Danny BrightThe diagonal cut modifies the conventional ground-floor rear yard type and uses, allocating outdoor space at each level. At the same time, the container walls along the diagonal cut shield the outdoor space from passers-by. Large sliding glass walls create continuity between indoor space and outdoor private enclosed decks.Save this picture!© Danny BrightAt ground level, the diagonal cut provides entry to the cellar and garage. Kitchen, dining and living room occupy the first floor above ground, while the area right above the garage ramp forms a media room with bleacher seating and projector.Save this picture!© Danny BrightSave this picture!Container DiagramSave this picture!© Danny BrightThe kids’ level is right above, with the intimate space of single containers providing privacy to the bedrooms and a large open area dedicated to playing. At the top, the master bedroom is split into an open space with a bed and a large bathtub and a large dressing area with powder rooms. The container assembly optimizes usage, recombining all leftovers generated by the diagonal cut.Save this picture!© Danny BrightProject gallerySee allShow lessThe 10 Different Ways to Measure a Skyscraper’s HeightArticlesStudents Design Temporary Furniture for Victims of DisplacementMisc Share Photographs:  Danny Bright United Statescenter_img Save this picture!© Danny Bright+ 27 Share 2016 Projects CopyHouses•Brooklyn, United States Silman Structural Engineer: ArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/881396/carroll-house-lot-ek Clipboard Photographs ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/881396/carroll-house-lot-ek Clipboardlast_img read more